Meer resultaten voor scandinavische

scandinavische
Scandinavië Wikipedia.
In de Hanzetijd werden de Scandinavische talen sterk beïnvloed door het Middelnederduits, de voorloper van de huidige Nederduits / Nedersaksische taalgroep. De term Scandinavisch wordt gebezigd voor Noors, Zweeds en Deens als ging het om één taal, maar voor de Scandinaviërs zelf is Scandinavisch vooral de taal die mensen uit de drie landen spreken tegen elkaar.
Scandinavisch design Depot Design.
Dankzij de versmelting van design en functionaliteit is Scandinavisch design niet enkel een interieurtrend maar een volwaardige levenswijze. De Scandinavische stijl laat zich kenmerken door gebruiksvriendelijke meubelen in lichte kleuren, pure materialen en edele houtsoorten. Laat je verleiden door de klare lijnen en minimalistische vormgeving.
Geschiedenis van Scandinavië Wikipedia.
De voorgestelde unie werd door een gezamenlijke Scandinavische commissie tijdens de winter van 1948-1949 besproken, maar de Koude Oorlog spanning tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie, en de voorbereidingen voor een westerse bond die zouden resulteren in het Noord-Atlantische Verdrag overschaduwde de bespreking.

Contacteer ons