Meer resultaten voor aanleggen

aanleggen
terras aanleggen op roofing dak - Een dak met roofing is uiteraard bestand tegen vocht.
of vrijblijvende offerte. Home EPDM dak zelf plaatsen Batibouw 2021 Contact Offerte aanvragen. De voordelen en nadelen van roofing. Roofing is vanouds een populaire dakbedekking voor velen. De kwaliteit ervan is de laatste jaren erg verbeterd en ook het prijskaartje is vrij voordeling. Roofing of bitumen is een soort dakbedekking dat al lang populair is voor platte daken. Bitumen, oftewel aardolie in combinatie met polyester of glasvlies, is in tegenstelling tot de klassieke roofing tegenwoordig een pak elastischer geworden door het toevoegen van kunststofvezels. Roofing wordt voornamelijk gebruikt op platte daken of licht hellende daken.
zwemvijver aanleggen
aanleg van tuinen - Er zijn budget tuinen, maar ook veel duurdere tuinen.
De uiteindelijke prijs van de tuin ligt aan tal van keuzes. Er zijn budget tuinen, maar ook veel duurdere tuinen. De uiteindelijke kosten worden bepaald naar uw specifieke wensen, bijvoorbeeld wanneer er een groot terras, vijver, Douglas aanbouw of overkapping in het wensen pakket zitten.
Terras of andere verharding, oprit, vijver, zwembad, tuinconstructies Omgevingsloket.
Oprit, vijver, zwembad. Terras of andere verharding, oprit, vijver, zwembad, tuinconstructies. Het aanleggen van verharde constructies, terrassen, vijvers en zwembaden is vergunningsplichtig. Mits aan een aantal voorwaarden voldaan wordt, geldt een vrijstelling van de vergunningsplicht. Hier vindt u de algemene voorwaarden die in heel Vlaanderen gelden. Lees meer
regenpijp aanleggen
aanleggen Nederlands woordenboek Woorden.org.
aan de kade vastmaken vb: alle schepen moeten aanleggen aan deze steiger de thermometer aanleggen in het lichaam aanbrengen het met iemand aanleggen een verhouding met. meren, aanleggen, vastmaken met een schip tegen een oever, meerpalen, een remmingwerk, steiger of langszij een ander schip ligplaats nemen en daaraan vastmaken.Gerelat. Lees meer
afvoer aanleggen
Oprit aanleggen prijs per m2: Eigenschappen kostprijs per materiaal.
Daarbij is de kostprijs van het aanleggen van een oprit vooral afhankelijk van de grootte van de aan te leggen oprit en het gekozen materialen. Hieronder vind u een overzicht van de prijzen per materiaal. Oprit aanleggen prijs per m2 per materiaal. Meer info
groendak
Hoe je terras aanleggen? Shape. Shape. Shape.
Terras-Tuin-Poorten Outdoor / Terras. Hoe je terras aanleggen? Terras aanleggen: benodigdheden. Je hebt de ideale tegel gevonden om je tuin helemaal af te werken en je wil je terras nu zelf aanleggen? Hieronder vind je een stappenplan voor het plaatsen van terrastegels.
riool aanleggen
Aanleggen 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.houtwal.be/vakjargon/_vaktaal_index.htm.: aan de kade vastmaken vb: alle schepen moeten aanleggen aan deze steiger. de thermometer aanleggen in het lichaam aanbrengen. het met iemand aanleggen een verhouding met hem of haar beginnen. het erop aanleggen proberen het voor elkaar te krijgen.
https://www.hetkempensriooltje.be/ontstoppingsdienst/wc-verstopt/
Gras zaaien Gazon aanleggen Horta.
Verwijder alle struiken, bomen, stenen en andere obstakels van het perceel waar je een gazon gaat aanleggen. Zo kan je nadien ongestoord werken en word je door niets gehinderd tijdens de gazonaanleg. De aanwezige begroeiing grondig verwijderen is ook belangrijk om achteraf.:
afvoer
Synoniemen van het aanleggen met; ander woord voor het aanleggen met synoniemen.net.
Het aanleggen met, zich afgeven met en zich inlaten met iemand worden altijd in ongunstigen zin gebezigd. Het aanleggen met iemand wil eigenl. zeggen zijne handelingen in overeenstemming brengen met die van een ander, dus gemeene zaak met hem maken, eene betrekking met hem aanknoopen.
riool aanleggen
Antwerpen.be.
moestuin
Geveltuin aanvragen Gemeente Kruibeke.
Als je een geveltuin wil aanleggen en je neemt daarbij een deel van het voetpad in, dan heb je een toelating nodig van het college van burgemeester en schepenen. REGLEMENTERING VAN TOEPASSING IN DE GEMEENTE KRUIBEKE. De maximum breedte van de geveltuin is 40 cm, afboording inbegrepen.
Je terras aanleggen en onderhouden GAMMA.
Terras aanleggen en onderhouden. Het terras is het middelpunt van je tuin. Het is een heerlijke plek om op adem te komen na een lange dag werken, om gezellig met vrienden te eten of te genieten van een lekker kopje thee.
aanleggen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van aanleggen. onbepaalde wijs kort lang. aan te leggen. aan zullen leggen. te zullen aanleggen. aan te zullen leggen. te hebben aangelegd. aangelegd zullen hebben. aangelegd te zullen hebben.
aanleggen Nederlands woordenboek Woorden.org.
aan de kade vastmaken vb: alle schepen moeten aanleggen aan deze steiger de thermometer aanleggen in het lichaam aanbrengen het met iemand aanleggen een verhouding met. meren, aanleggen, vastmaken met een schip tegen een oever, meerpalen, een remmingwerk, steiger of langszij een ander schip ligplaats nemen en daaraan vastmaken.Gerelat.

Contacteer ons